
Máte chuť na trochu luxusu? Pokud ano, ale máte toto slovo spojeno se spoustou peněz, pak se nemusíte bát. Dnes vám na stůl přinášíme exkluzivní recept na borůvkový dezert, který v rámci jednoho z největších internetových portálů, zaměřených na vaření, webu FineCooking.com, obdržel zcela neuvěřitelných pět hvězdiček, nebude vás však stát více než stejně srovnatelná bublanina české provenience. Pojďme se tedy pustit do pečení, protože to opravdu stojí za to.
Mám dobrého přítele, který objednává drinky od barmanů velice zajímavým způsobem, konkrétně pak nějak takto: „Budu pít cokoliv mi namícháte, ale nesmí v tom být absinth!".
Já a můj partner milujeme jídla z drůbeže, protože jsou nejen velmi chutné, ale i lehce stravitelné. Inspirace na nové recepty čerpám nejen z knih, televize, ale také z internetu.Tento recept jsem viděla v televizi v relací, kterou uváděl Andrej Bičan. Jídla ráda připravuji, a vždy použiji své ingredience, které celkovou chuť jídla vylepší, a právě proto se chci s Vámi podělit o tento recept. Je to pochoutka, jíž nikdo z Vašich blízkých neodolá. Jako přílohu doporučuji americké brambory.
Strana 5 z 7