Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Kvalitní nože jsou základem každého kuchyňského vybavení

tescomaKaždý profesionální kuchař vám potvrdí, že nejdůležitější součástí kuchyňského vybavení jsou právě nože.

Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, i kvalita nožů velmi významně ovlivňuje kvalitu pokrmu a hlavně v oblasti přípravy. Bez kvalitních nožů se prostě většina potravin nedá kvalitně zpracovat a jídla pak nemají potřebnou eleganci.

Jak si vhodně vybavit kuchyň či jídelnu?

atableSouffle 69-39LChcete obměnit váš jídelní servis nebo si jako začínajíci hospodyňka pořizujete svoji úplně první sadu?

Při tomto výběru vám zajisté vyvstane spousta otázek: "Jaký vybrat tvar, materiál, barvu či vzor, abychom byli maximálně spokojeni se vzhledem, ale přitom zachovali plnou funkčnost vašeho vysněného jídelního servisu?

Grilujte zdravě s kvalitním grilem

grily-gril-weber-q-140-stand-tmavosedy-i10930Grilování patří v Česku mezi jednu z nejoblíbenějších, nejen letních, činností. Většinou probíhá grilování na chatách a chalupách, nebo na zahradě rodinného domku.

Nejpoužívanější grily jsou bezesporu grily na dřevěné uhlí. Stejně jako u všeho ale platí, že není gril jako gril.

Sen každého kuchaře: Kuchyně na míru.

kuchynenamiruMít kvalitní, dobře uspořádanou kuchyň je sen každého správného kuchaře. Ne každý je však schopen zařídit si kuchyň přesně podle svých představ.

Většina lidí bohužel zvolí první řešení, které je napadne a až posléze zjistí, že kuchyň by šla zařídit mnohem lépe a účelněji.

Recenze: Restaurant Kandelábr - Co zakousnout k pivu…

kuchrestRestaurant Kandelábr láká strávníky svým pěkným interiérem, ale těšit se můžete i na dobré jídlo v podobě české klasiky.

Kromě kuchyně funguje každý den i domácí pekárna a v nabídce samozřejmě najdete i čepované pivo a výborná vína z Moravy.

Tip na skvělé hlavní jídlo: Plněná svíčková

Suroviny:

600 g sviečkovice, 60 g tuku, soľ, čiernekorenie, 40 g údenej slaniny, 60 g husacej pečene, 80 g šampiňónov, 50 gcibule, 20 g paradajkového pretlaku, 30 g hladkej múky

Postup:

Sviečkovicu rozrežeme (nie úplne), slabonaklepeme, posolíme a okoreníme. Medzitým môžme pracovať aj na prípravepolievky,ak neviete ,ktorá sa hodí skúste recepty napolievky.

Strana 2 z 6