Jak jsme slibovali v jednom z úvodních článků, připravili jsme pro vás pár tipů na jídla, která si uvařit, případně kvůli kterým stojí za to navštívit vaši oblíbenou restauraci. Dnešní jídelníček se zaměřuje na tradiční českou kuchyni, takže se pohodlně usaďte, zavřete oči, prostírá se!
Pondělí
oběd: Staročeská vepřová pečeně
večeře: Pstruh s fenyklem
Úterý
oběd: Jihočeský kuba
večeře: Hanácká jehla
Středa
oběd: Vepřo knedlo zelo
večeře: Cikánské topinky
Čtvrtek
oběd: Vepřové plátky na zelí
večeře: Plněné papriky
Pátek
oběd: Kapr v bramboráku
večeře: Pivní škvarky
Sobota
oběd: Zajíc na smetaně
večeře: Staročeský Kuthan
Něděle
oběd: Guláš na pivu
večeře: Pečivo s brynzovo - zeleninovou pomazánkou
< Předchozí | Další > |
---|