Tipy, rady, zajímavosti
Čokoládová slast v podobě ovocného fondue
Pečeme na Vánoce s předstihem: Linecké rohlíčky
Přichází podzim, za chvíli tady bude zima a s ní i oblíbené Vánoce. Začne opět velký maraton nákupů, pečení, připravování výzdoby, úklidu...
Také se nezapomíná na vánoční trhy, na které chodí načerpat sváteční atmosféru staří i mladí. Předtím než to všechno začne, byste si měli všechno pořádně naplánovat, ať pak nepospícháte na poslední chvíli. Hlavně upečte včas vánoční cukroví.
Sladké na tisíc způsobů
Každý víkend by si zasloužil malé kulinářské zpestření jídelníčku v podobě sladké tečky na závěr, jak se v mnohých publikací prorokuje. Zamyslete se nad tím a udělejte svému partnerovi radost vytříbeným dezertem v rámci gurmánského zážitku.
Vneste do své kuchyně kapku inspirace a pokuste se udělat lahodné muffiny, které nadchnou nejen vizuálně, ale i chuťově.
Uvařte si doma tradiční ukrajinský boršč
Každá správná kuchtička má v šuplíku několik kuchařek s recepty, pro které by dala ruku do ohně. Ať už je to svíčková na smetaně nebo jiná klasická jídla české kuchyně.
Co vám ale určitě chybí, je recept na tradiční ukrajinský boršč. Přímo ze žhnoucí plotny ho přinášíme na váš stůl.
Vynikající čaj pro každého

Více článků...
Strana 5 z 9