Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Rybí polévka – klasika


Kategorie: ryby,

INGREDIENCE:

rybí hlava, odřezky, vnitřnosti, celer, mrkev, petržel, malá cibule, kapusta, pórek, květák, sádlo, hrubá mouka, masox, paprika, pepř, sůl


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Rybí hlavu a vnitřnosti očistíme, opláchneme a dáme pozor na žluč. Kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle a s nakrájenou cibulí ji dáme mírně orestovat na sádlo do hrnce, ve kterém budeme vařit polévku. Na orestovanou zeleninu dáme na menší kousky natrhané vnitřnosti a orestujeme při opatrném míchání asi 2-3 minuty. Ke konci dáme trochu papriky a pepře a zalijeme vodou. Do vedlejšího hrnce dáme na chvilku vařit hlavu a odřezky, slijeme a z kostí obereme maso. Přidáme do polévky zbylou zeleninu a masox. Uděláme si zlatou jíšku. Když je zelenina měkká, přilijeme trochu horké vody, polévku zahustíme jíškou a přidáme obrané maso.


Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 128
Powered by Sigsiu.NET