Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Pstruh s fenyklem


Kategorie: ryby,

POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Očistěte, omyjte a osušte 4 pstruhy, posypte je solí a pepřem a pokapejte citronem. Očistěte 600 g fenyklu od stvolů, překrojte je podélně napůl a vykrojte zdřevnatělou část. Pak zeleninu nakrájejte na nudličky. V pánvi zpěňte na lžíci másla a lžíci oleje na kolečka  nakrájenou cibuli a nasekané 2 stroužky česneku, přidejte nakrájený fenykl, zakapejte ho šťávou z ½ citronu, osolte, opepřete, posypte 6 drcenými jalovčinkami a 5 minut poduste za stálého míchání. Bříška ryb naplňte částí podušeného fenyklu, dejte do máslem vytřeného pekáče, posypte zbylým fenyklem, pokropte lžící citronové šťávy, 100 ml bílého vína, 2 lžícemi rozehřátého másla, vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte cca 20 minut


Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 307
Powered by Sigsiu.NET