Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

GRILUJEME

Grilování je tepelná úprava pokrmu, při které na pokrm dopadá tepelné záření. Tepelné záření bývá vyvolané elektrickou topnou spirálou (v troubě, v mikrovlnné troubě kombinované s grilem) nebo žhnoucími kusy paliva (otevřená ohniště). Teplota vzduchu při grilování by neměla být příliš velká, aby nedocházelo ve větším měřítku k jinému způsobu předávání tepla. Proti připálení povrchových vrstev se pokrm polévá šťávou. K tomu, aby došlo k dostatečné tepelné úpravě i uvnitř pokrmu, jsou pro grilování vhodnější tenčí kousky. Pokrm lze před přípravou vhodně okořenit. okolního

Jak zjistíme, zda je steak správně propečený?

0

Nejlepší omáčky ke grilu

0

Dipy

10

Marinády

0

Ochucená másla

0

12 kroků k dokonale připravené rybě

0

Maďarská roláda

0

Trojitá pečeně

0

Spišská jehla

8

Pečený salát

0

Ryba ve střevě

0

Grilované ovoce

0

Lahodný mix

0

Grilovaný banán

0

Grilovaná zelenina

0

Grilovaná rajčata s mozzarellou

0

Losos v chilli marinádě

5

Medová kuřecí stehýnka

0

Vepřové kotlety Texas s avokádem a hruškami

0

Pikantní špízy z mletého masa

0

Kuřátka v medové marinádě

0

Špíz s telecími játry

0

Grilovaná kuřecí křidélka s paprikovou salsou

0

Pepřové klobásky v bůčkovém závitku

0

Grilované kuřecí špízy s broskví

0

Antipasti řízečky

0

Lososové filé s fazolovými lusky

0

Grilované brambory se smetanovo-sýrovou omáčkou

0

Cuketové špízy se žampiony v česnekové omáčce

0

Grilovaná rajčata

0

Kuřecí špízy s ořechovým pestem

0

Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perník

0
Powered by Sigsiu.NET