Katalog receptů: | Hledat | Přidat recept |
ČESKÁ KUCHYNĚ Česká kuchyně je spřízněná s německou (zejména pak bavorskou) a rakouskou kuchyní. Naproti italské kuchyni není tolik zdravá a na trávení dosti těžká. Česká kuchyně je velmi výrazně ovlivněna polohou České republiky. Česká republika má bohatou nabídku polních plodin, ovoce, zeleniny, bobulí, ryb i zvěře. Podle toho je také pestrý český jídelníček. |
|
Zabijačka – zapékaná pochoutka
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
Pečená husa se zelím a knedlíkem
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
Powered by Sigsiu.NET | |