Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Candát pečený ve slanině


Kategorie: ryby,

INGREDIENCE:

Pro 4 osoby:

600 g rybích filet (candát, treska), 80 g slaniny, 100 g paprik,  100 g cukety,  olivový olej,  česnek,  čerstvé bylinky,  pepř, sůl


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Filety nakrájejte na kousky a osolte. Pak rybí maso osušte, opepřete a obtočte ho plátky slaniny. Opečte na rozpáleném oleji tak, aby maso zůstalo šťavnaté. Zeleninu nakrájejte na plátky, opepřete, mírně osolte a opékejte na rozpáleném oleji po jednotlivých kusech. Čerstvé bylinky nasekejte, smíchejte s trochou oleje a zeleninu v této směsi krátce marinujte. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory.


Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 178
Powered by Sigsiu.NET