Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Filé na zázvoru a česneku


Kategorie: ryby,

INGREDIENCE:

4 porce filé, 2 vejce, 4 stroužky česneku, 2 papriky (červená a zelená), 2 cibule, asi 3 cm kousek čerstvého zázvoru nebo lžička mletého, sůl, lžička tlučeného koriandru, mletý pepř, lžička citrónové šťávy, olej na opečení, 50 g másla na zjemnění


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Porce filé osolíme, po chvíli osušíme a znovu osolíme. Vejce rozšleháme s kořením, a do této směsi dáme filé odležet do chladu na 2 až 3 hodiny. Pak filé opékáme v rozehřátém oleji dozlatova, porce lopatkou vyjmeme, do pánve dáme drobně nakrájenou cibuli a papriky, přidáme nastrouhaný zázvor a drcený česnek, zakapeme citrónovou šťávou a vše zpěníme, až cibule zesklovatí. Přidáme máslo, porce filé, prohřejeme a podáváme. Nejlépe s rýží nebo s bramborovými hranolky.


Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 161
Powered by Sigsiu.NET