Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Filé s hořčicovým máslem


Kategorie: ryby,

INGREDIENCE:

4 porce filé, 1 větší cibule, 100 g kořenové zeleniny, sůl, pepř, 1 bobkový list, 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, petrželka, 100 g másla, 2 lžíce hořčice, mletý bílý pepř, citrón


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Cibuli a kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) očistíme, nakrájíme na nudličky, přidáme koření svázané v kousku gázy, do kastrolu dáme asi 0, 5 l vody, sůl a vše povaříme. Do této várky vložíme porce filé a na velmi mírném ohni je uvaříme. Porce opatrně lopatkou vyjmeme na talíře, posypeme je zeleninou z vývaru, na ni položíme plátky hořčicového másla a řez citrónu.

Hořčicové máslo: Máslo ušleháme se solí a pepřem, přidáme hořčici a promícháme. Na alobalu utvoříme váleček, zabalíme a uložíme do chladna ztuhnout

Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 120
Powered by Sigsiu.NET