Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Rybí filé po Stroganovsku


Kategorie: ryby,

INGREDIENCE:

(studený předkrm)

400 g filé, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce sladké smetany, 100 g čerstvých žampiónů, lžíce másla,  2 lžíce bílého vína, 3 lžičky citrónové šťávy, sůl, mletá sladká paprika, zelená petrželka, citrón


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, poprášíme paprikou a na teflonové pánvi potřené částí másla je upečeme. Na zbylém másle podusíme očištěné žampióny nakrájené na plátky. Vychladlé filé a žampióny upravíme na dezertní talíře nebo misky a přelijeme je omáčkou, připravenou smícháním majonézy, smetany a bílého vína. Ozdobíme citrónem a zelenou petrželkou. Vhodnou přílohou jsou banketky nebo toasty.


Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 156
Powered by Sigsiu.NET