Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Zabíjačková huspenina


Kategorie: česká kuchyně,

INGREDIENCE:

Na 1 kg masa a kůží potřebujeme:

80 g cibule, 10 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list, 1 l vody/vývar), asi 1 dl octa


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Do vody nebo vývaru z kolen nalijeme část rozemleté kůže, ohřejeme, přidáme nakrájené kůže i maso, celý pepř, nové koření s bobkovým listem a přivedeme k varu. Nasypeme drobně nakrájenou cibuli, necháme vařit asi 5 minut a zalijeme octem. Opět přivedeme k varu, odstavíme z ohně a naléváme do připravených misek, kde směs necháme ztuhnout do druhého dne.


Hodnotit:  
0
   Počet zobrazení: 300
Powered by Sigsiu.NET