Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Bramborový guláš s hovězím masem


Kategorie: hovězí,

INGREDIENCE:

2 lžíce olivového oleje, 400g hovězího plecka nakrájeného na kostičky, ½ lžičky soli, 3 středně velké jemně nasekané cibule, 2 utřené stroužky česneku, 2 lžíce mleté papriky, 3 středně velké mrkve nakrájené na kolečka, 3 lžíce rajčatového protlaku, 300ml hovězího vývaru, 450g brambor nakrájených na kostičky, 2 odjádřené zelené papriky nakrájené na plátky, 150ml kysané smetany, ½ lžičky mleté papriky, 2 lžíce sekané zelené petrželky


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Na oleji dohněda opečte nakrájené maso. Přeložte je na talíř a osolte. Do kastrolu přidejte cibuli, česnek a osmahněte dozlatova, pak přidejte mletou papriku a kmín. Přilijte vývar, uveďte ho do varu, vložte mrkev, rajčatový protlak a maso a vyčkejte, až začne opět vařit. Zakryjte pokličkou a dejte do trouby. Duste přibližně hodinu,až je maso téměř měkké. Pak přidejte brambory a zelenou papriku. Zakryjte poklicí a duste ještě 35 minut. Před podáváním každou porci ozdobte lžící kysané smetany, mletou paprikou a sekanou petrželkou.


Hodnotit:  
0
0 
od marry121
z September 25, 2010
proč se peče maso,dá se bokem a pak se udělá zaklad?učili jsme se to přesně naopak..jinak zajímavý recept :-)
   Počet zobrazení: 1159
Powered by Sigsiu.NET