Recepty - to je Kuchtění.cz

Kuchteni.cz = Recepty, zajimavé články, tipy a rady pro Vás

Katalog receptů:

Omáčka aglio olio


Kategorie: omáčky a zálivky,

INGREDIENCE:

3 stroužky česneku, 1 červená feferonka, 50ml olivového oleje


POSTUP PŘI PŘÍPRAVĚ:

Oloupeme 3 stroužky česneku a nakrájíme na tenké lupínky. Červenou feferonku rozpůlíme, vyřízneme semeník a lusk nakrájíme na kostičky. Česnek opatrně osmahneme na středním ohni v 50ml oleje. Potom přidáme do oleje kostičky feferonky a dál opékáme společně. Do ochuceného oleje vmícháme těstoviny a ihned podáváme.


Hodnotit:  
0
0 
Oprava
od Jan Borcovan
z March 8, 2010
Dobrý den,

děkujeme za upozornění, chybu jsme již opravili.
March 8, 2010
Záznam byl v mezičase upraven!
0 
Malá chyba
od Peter
z March 8, 2010
Po taliansky "česnek" je "aglio" a nie "anglio".
Láskavo to opravte.
   Počet zobrazení: 2109
Powered by Sigsiu.NET