Nalezené recepty

Přivítejte jaro na talíři!

První teplejší víkend letošní zimy je za námi a jaro klepe na dveře. Příroda se pomalu probouzí, slunce vychází a zapadá později. Všechny tyto biologické a další aspekty k přechodu těchto dvou ročních období patří už odnepaměti, proč ale nepřivítat jaro i jinde, třeba v kuchyni.

Když se řekne jaro, spousta lidí si představí zelenou. A není se čemu divit, vždyť co jiného na jaře vidíme než růst nových listů, okrývání sněhové peřiny a zelenání luk. Zkrátka a dobře, zelená je s jarem spojena stejně jako Mach s Šebestovou. V kuchyni je tomu nejinak. Však se sami zamyslete, kdy naposled jste si dali opravdu dobrý zeleninový salát?

Připravili jsme pro vás několik receptů, které mohou být po dlouhé zimě skvělým oživením pro vaše oko i žaludek.

Jarní špenát zapečený se sýrem

Palačinky s jarní zeleninou

Zeleninový salát s houbovou zálivkou

Zeleninové jarní závitky

Jarní závitky

Bylinková omeleta

Jarní syrová zelenina se salsou z jahod a bylinkovým tvarohem

Jarní polévka se ztraceným vejcem 

Jarní polévka se sedlinou

Vepřové nudličky s pórkem

Smažená kuřecí prsa se salátem 

Jarní sekaná 

Jarní špízy

 

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}