Nalezené recepty

Střapaté řízky

Suroviny

  • ¾ kg vepřového na řízky
  • sůl
  • olej
  • pepř
  • máslo
  • fazolky
  • česnek
  • pepř
  • kečup
  • křen

Postup přípravy

  1. Vepřové nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a rychle opečeme na oleji.
  2. Měkké maso vyjmeme a do šťávy přidáme kečup, fazolky, malou hrudku másla a dusíme je doměkka.
  3. Když jsou fazolky měkké, vložíme do nich maso, dochutíme česnekem a solí a můžeme nosit na stůl.
  4. Porce posypeme jemně strouhaným křenem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}