Nalezené recepty

Kotlety Vamberk – Vamberk

Suroviny

4 porce

  • 4 plátky kotlety
  • 2 menší okurky
  • 1 velká cibule
  • sádlo na osmažení
  • hladká mouka
  • 1 lžíce hladké hořčice
  • 1/2 citrónu
  • sůl
  • pepř
  • omáčka worčestr

Postup přípravy

  1. Okurky a cibuli nakrájíme nadrobno.
  2. Posolené kotlety opečeme po obou stranách na sádle. Když jsou kotlety opečené, přendáme je na talíř a dáme je do tepla, aby nevystydly.
  3. Na pánvi na zbylém omastku usmažíme cibuli do žluta, posypeme trochou hladké mouky a necháme trochu „ zaškvírnout".
  4. Potom podlijeme vodou, přidáme trochu hladké hořčice a povaříme na jemnou hladkou omáčku.
  5. Nakonec přidáme okurku, zamícháme a dochutíme šťávou z poloviny citrónu, dosolíme, trochu opepříme, asi třikrát kápneme worčestr.
  6. Můžeme dochutit AROMATEM.
  7. Podává se s chlebem.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}