Nalezené recepty

Maďarské řízky

Suroviny

4 porce

  • 4 Vepřové plátky (hovězí, drůbeží)
  • sůl
  • pepř
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • tuk na smažení
  • 1 masox
  • vegeta
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Vepřové plátky (hovězí, drůbeží) naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance a rozšlehaných vejcích.
  2. Zprudka opečeme na rozpáleném tuku. Přendáme do pekáčku, přilijeme tuk z pánve, podlijeme vodou (aby řízky plavaly), přidáme 1 Masox, ochutíme vegetou a upečeme do měkka. Řízky neotáčíme ani nepřeléváme.
  3. Těsně před dopečením přidáme 1 lžíci másla.
  4. Podáváme s bramborovou kaší.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}