Nalezené recepty

Žampiónová polévka

Suroviny

4 porce

  • 7 hlaviček žampiónů
  • 1 cibule
  • 1 lžíce tuku
  • 5 hrnečků vody
  • sůl
  • majoránka
  • pažitka

Postup přípravy

  1. Oprané a oloupané žampiony nakrájíme do hrnce
  2. Přidáme jemně nasekanou cibuli a tuk
  3. Osmažíme, osolíme a přidáme 5 hrnků vody. Vaříme asi 15 minut.
  4. Narůžovělou jíšku zalijeme studenou vodou a zahustíme jí vařící se polévku.
  5. Povaříme ještě 3-5 minut.
  6. Přidáme majoránku a před podáváním nasekanou pažitku.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}