Nalezené recepty

Pikantní uzené

Suroviny

  • Uzené maso (asi 1/2kg)
  • pepř
  • olej
  • 1 větší mrkev
  • 1 větší cibule
  • tymián
  • bobkový list
  • kmín
  • 1dl suchého bílého vína
  • vývar

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme, osušíme a kolem dokola opepříme.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Troubu předehřejeme na 200°C.
  3. Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme k masu a krátce opečeme.
  4. Přidáme tymián, bobkový list a kmín. Podlijeme vínem a vývarem, lehce osolíme a v přiklopené nádobě dusíme asi hodinu. Občas maso otočíme.
  5. Při konzumování poléváme maso Šípkovou omáčkou Kand.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}