Nalezené recepty

Marinované smažené koleno

Suroviny

  • 1 větší vepřové koleno
  • 1 cibule
  • 2 lžíce solamylu
  • 1 vejce
  • sójovou omáčku
  • olej
  • mletý zázvor
  • sůl

Postup přípravy

  1. Koleno vaříme ve vodě asi 1 hodinu, pak přidáme cibuli, zázvor, sójovou omáčku a dovaříme doměkka (můžeme samozřejmě použít tlakový hrnec).
  2. Měkké koleno vyjmeme, necháme vychladnout, vykostíme a nakrájíme na plátky. Ty obalíme ve vejci rozšlehaném se solí a solamylem a smažíme na oleji.
  3. Při jídle sousta namáčíme do směsi papriky se solí (poměr 1:1), podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}