Nalezené recepty

Jitrnice s pivní omáčkou

Suroviny

  • 4 jitrnice
  • 2 hrnky piva
  • ¼ celeru
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 bobkový list
  • 5 kuliček pepře
  • 1 lžíce polohrubé mouky
  • 2 lžíce strouhaného perníku
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • sůl

Postup přípravy

  1. Do vařícího piva dáme koření a zeleninu pokrájenou na kousky.
  2. Vaříme 5 minut, vmícháme mouku promíchanou s perníkem a 10 minut za stálého míchání povaříme.
  3. Přecedíme, ochutíme sojovou omáčkou, solí a polijeme porce upečených jitrnic.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}