Nalezené recepty

Maso Mozart

Suroviny

  • 4 lžíce sójové omáčky
  • špetka mletého chilli
  • špetka drceného černého pepře
  • 2 stroužky česneku
  • 1 vejce
  • 5 lžic oleje
  • 600g vepřové kýty
  • 200g kompotovaných mandarinek
  • 1 pomeranč
  • zelený salát
  • olej na opečení

Postup přípravy

  1. Sójovou omáčku, chilli, pepř, utřený česnek, vejce a olej rozšleháme vidličkou.
  2. Kýtu důkladně opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé medailonky. Lehce po obou stranách naklepeme paličkou.
  3. Medailonky vložíme do připravené marinády ze sójové omáčky, chilli, pepře, česneku, vajec a oleje a necháme v chladu asi 12 hodin marinovat.
  4. V pánvi rozpálíme olej a marinované medailonky opečeme z každé strany asi 4 minuty.
  5. Hotové medailonky napichujeme střídavě s mandarinkami a kousky pomeranče na jehly. Ozdobíme je listy hlávkového salátu a bylinkami.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}