Nalezené recepty

Kachna po čínsku

Suroviny

  • kachna
  • 1 čajová lžička zázvoru
  • lžička soli
  • 1 pórek
  • lžička mletého kmínu
  • badyán
  • 5 lžic sójové omáčky
  • 2 lžičky koňaku
  • olej na smažení

Postup přípravy

  1. Promíchejte sůl a kmínem, zázvorem a badyánem, potřete kachnu na povrchu i zevnitř.
  2. Vložte kachnu do nádoby, přidejte nakrájený pórek, sójovou omáčku a koňak.
  3. Zakryjte a nechte odležet (asi 3 hodiny). Poté uvařte v páře (cca 3 hodiny).
  4. Po uvaření osušte. Rozpalte olej (možno i ve fritovacím hrnci) a kachnu do něj ponořte. Kachnu usmažte do červenofialova.
  5. Doporučená příloha: ostrá omáčka, kim-chi, rýže.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}