Nalezené recepty

Kachna na červeném víně

Suroviny

  • kousky libové kachny
  • máslo
  • cibulky - šalotky nebo jednu velkou nakrájenou
  • lžíce páškového cukru
  • 4 dcl vína
  • sůl 
  • pepř
  • špetka tymiánu a dobromyslu
  • 1 dcl smetany
  • pažitka

Postup přípravy

  1. Kousky libové kachny opečeme na másle, přidáme cibulky - šalotky nebo jednu velkou nakrájenou, opečeme, zaprášíme lžící práškového cukru, zalijeme vínem , osolíme, opepříme.
  2. Můžeme přidat špetku tymiánu a dobromyslu.
  3. Zvolna dusíme, pak necháme maso odkryté.
  4. Měkké maso zalijeme trochou smetany a posypeme krájenou pažitkou.
  5. Podáváme s vařenými brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}