Nalezené recepty

Kuře na estragonu

Suroviny

 

4 porce

  • 1 kuře
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 100ml bílého vína
  • pepř
  • 1/2kg rajčat
  • 4 stroužky česneku
  • petržel
  • estragon
  • vývar z Maggi slepičího bujónu

Postup přípravy

 

  1. Kuře naporcujeme a s nadrobno pokrájenou cibulí opečeme na oleji.Jakmile cibule zežloutne, podlijeme kuře vínem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájená rajčata a dusíme.
  2. Když je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku a estragon a zředíme MAGGI vývarem. Krátce povaříme.
  3. Vhoudnou přílohou je rýže nebo vařený brambor.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}