Suroviny
4 osoby
- 2 stroužky česneku
- 3 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce octa
- špetka mletého zázvoru
- 1 lžíce hnědého cukru
- ½ lžičky tabaska
- 500 g barevných paprik
- 2 mrkve
- 100 g zelených fazolek
- 1 lžíce oleje
- 2 řízky z kuřecích prsou
- 2 lžíce nasekaných burských oříšků
Postup přípravy
- Česnek oloupeme, prolisujeme a dáme k sójové omáčce. Přimícháme ocet, zázvor, cukr a tabasko.
- Očistíme a omyjeme zeleninu, nakrájíme ji a v oleji 7 minut opékáme. Pak ji zalijeme dochucenou sójovou omáčkou a podusíme.
- Opečeme a doměkka podusíme kuřecí prsíčka a na talíři je přelijeme zeleninou v omáčce a posypeme nasekanými oříšky.