Nalezené recepty

Vepřová pečeně na lávovém kameni

Suroviny

  • 1 balení vepřové pečeně na kámen Albert Quality
  • 5 lžic bílého vína
  • 1 lžička sójové omáčky
  • česnek
  • olej
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Z bílého vína, sójové omáčky, rozetřeného česneku a pepře připravíme marinádu, do které naložíme jemně naklepanou vepřovou pečeni, kterou jsme před tím trochu osolili.
  2. Necháme minimálně 4 hodiny uležet.
  3. Poté maso vyjmeme z marinády, necháme okapat a potřeme olejem.
  4. Grilujeme na kameni nebo na grilu po obou stranách.
  5. Hotové maso podáváme s pečivem nebo zeleninovým salátem. Příjemným doplňkem může být i libovolný dresink.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}