Nalezené recepty

Losos v medové omáčce

Suroviny

2 porce

  • 400 g lososovitého filé
  • 1 ks citrónu
  • 50 g medu
  • špetka soli a pepře
  • lžička mleté sladké červené papriky
  • lžička olivového oleje
  • stroužek česneku

Postup přípravy

  1. Lososa si nakrájíme na dva kusy, které umyjeme, usušíme, osolíme a opepříme, přidáme bazalku a dáme do trouby na cca 20-30 minut na 200°C.
  2. Na pánev si dáme nachystanou směs z medu, soli, pepře, česneku, oleje, citrónové šťávy, papriky a přivedeme k varu.
  3. Po 5 minutách přecedíme a polejeme upečeného lososa.
  4. Jako příloha se hodí rýže, nebo opékané brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}