Suroviny
- 8ks rýžového papíru
- 50g tenčích rýžových nudlí
- 100g kuřecích prsou
- 1 velká mrkev
- ½ okurky
- 50g mungo klíčků
- 4 listy čínského zelí
- sůl
- sójová omáčka
Postup přípravy
- Kuřecí maso uvaříme v osolené vodě, poté roztrháme na tenká vlákna.
- Okurky nakrájíme na tenké proužky, mrkev nastrouháme nahrubo, čínské zelí na proužky a mungo klíčky povaříme v osolené vodě.
Rýžové nudle spaříme horkou vodou. - Jednotlivé listy rýžového papíru postupně namáčíme v horké vodě, dokud nezměknou, pak je vyjmeme, usušíme na kuchyňské utěrce a plníme masem, zeleninou a nudlemi.
- Vytvoříme kapsu, kterou můžeme pokapat sójovou omáčkou.