Nalezené recepty

Minutka se žampiony

Suroviny

  • 500g vepřového masa bez kosti
  • žampiony
  • kečup
  • vývar
  • šlehačka
  • mouka na obalení
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Maso bez kosti naklepeme, nasolíme a mírně opepříme.
  2. Po jedné straně obalíme v mouce a na tuku zprudka osmažíme.
  3. Potom dusíme se žampiony s kečupem, podléváme vývarem.
  4. Nakonec zjemníme šlehačkou.
  5. Když není alobal, může se dělat na pekáči, ale plátky masa nejprve po obou stranách prudce orestujeme. Další postup je stejný.
  6. Podáváe s rýží.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}