Nalezené recepty

Kuře à la kachna

Suroviny

4 porce

  • kuřecí stehna
  • 25dkg anglické slaniny (nakrájené na plátky)
  • 1 balení kysaného zelí
  • 2 větší cibule
  • sůl
  • kmín

Postup přípravy

  1. Plech nebo zapékací misku vyskládáme anglickou slaninou, na kterou vysypeme celý obsah sáčku či sklenice kysaného zelí.
  2. Stehna osolíme, položíme na zelí, posypeme kmínem a nakonec zasypeme nahrubo nakrájenou cibulí.
  3. Pečeme asi 45 minut přikryté a poté dopečeme otevřené do křupavé kůrky kuřete a zhnědnutí cibule.
  4. Podáváme s houskovým nebo kynutým knedlíkem.

Náš tip: Místo kuřete lze použít vepřové kotlety (i s kostí).

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}