Suroviny
4 porce
- 500 g kuřecího masa
- 250 ml zakysané smetany
- 3 lžíce sterilizované kukuřice
- 3 hrsti ledového salátu
- 1 cibuli
- 2 barevné papriky
- MAGGI Harmonie Chuti
- kečup
- med
- sůl
- pepř
- chilli
- sušený česnek
- červená paprika sladká
Postup přípravy
- Maso nakrájíme na větší kusy. Připravíme si marinádu z oleje, medu a koření a MAGGI Harmonii chuti. Maso v marinádě necháme proležet (do marinády lze přidat kečup).
- Poté si nakrájíme zeleninu.
- Dále si v misce rozmícháme smetanu s troškou kečupu a přidáme to samé koření jako do marinády (více česneku neuškodí).
- Poté dip ochutnáme a můžeme přisladit.
- Maso opékáme dozlatova.
- Na talíři si vytvoříme hnízdo ze zeleniny, poklademe maso a navrch trochu dipu.
- Jako přilohu můžeme zvolit pečenou tortillu, rýži nebo bagetu.