Nalezené recepty

Kuřecí prsíčka s křehkým celerem

Suroviny

  • 4 porce kuřecích prsíček (celkem 600g)
  • 500g řapíkatého celeru
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a necháme asi 10 minut stát. pak je opečeme z obou stran dozlatova na oleji a vložíme na 7 minut do trouby vyhřáté na 100°C.
  2. Mezitím omyjeme řapíkatý celer, nakrájíme ho na hranolky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
  3. Celer slijeme a lehce orestujeme nasucho na teflonové pánvi. Hotová kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky, upravíme na talíře, přidáme celer a podáváme.
  4. Vhodná příloha jsou brambory nebo celozrnné pečivo.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}