Nalezené recepty

Kuře v remosce

Suroviny

  • 1 větší kuře
  • 25dkg jemně nastrouhaného eidamu (červená cihla)
  • 1 šlehačka
  • 1 větší česnek jemně nastrouhaný
  • kus tuhého másla

Postup přípravy

  1. Kuře zbavíme kůže a blány a nůžkami naporcujeme.
  2. Kousky omyjeme a necháme okapat. Každou porci potřeme česnekem a vložíme do remosky, kterou jsme vymazali máslem.
  3. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a polijeme šlehačkou. Nesolíme!
  4. Kuře je pečené tehdy, až se celý povrch pokryje zlatým povlakem, kůrčičkou.
  5. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo hranolky.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}