Nalezené recepty

Kuřecí řízky

Suroviny

  • 400g kuřecího filé
  • 2 vejce
  • 120 - 150g veky (bagety)
  • 80g másla
  • 3 lžičky kečupu
  • sůl, rostlinný olej
  • Na ozdobení:
  • půlka citronu
  • 5 oliv
  • 1 cibule
  • zelená cibulová nať
  • listy hlávkového salátu

Postup přípravy

  1. Veku necháme jeden den oschnout, pak ji nakrájíme na krajíčky a ještě na tenké nudličky.
  2. Omyté a osušené kuřecí maso nakrájíme na řízky, naklepeme a nasolíme. Vejce rozšleháme v misce s trochou mléka a mírně osolíme. Pak přidáme na tenké nudličky nakrájenou veku. Porce masa důkladně obalíme v rozšlehaných vejcích a nudličkách veky.
  3. Na pánvi rozpálíme olej a řízky v něm 30 minut smažíme z obou stran.
  4. Před podáváním pokrm zdobíme olivami a dílky citronu.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}