Nalezené recepty

Slepice à la bažant

Suroviny

  • 1 menší slepice
  • 100g uzené slaniny
  • 2 cibule
  • sádlo
  • sůl
  • 6 jalovců
  • 2dl červeného vína
  • kuřecí vývar
  • 100g kořenové zeleniny
  • 4 jablka

Postup přípravy

  1. Očištěnou slípku prošpikujeme nakrájenou slaninou (hlavně prsa a stehna).
  2. Drobně nasekanou cibuli zpěníme na sádle, vložíme slepici a prudce opečeme ze všech stran. Osolíme, přidáme jalovce, přilijeme červené víno a přikryjeme. Krátce podusíme, podlijeme vývarem, přidáme očištěnou kořenovou zeleninu a dusíme do poloměkka.
  3. Potom slépku odkryjeme, obrátíme, vložíme nakrájená jablka bez jádřinců a upečeme v troubě.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}