Nalezené recepty

Hradní jídlo

Suroviny

  • 4 cibule
  • 20 dkg sýru eidam
  • 4 plátky vepřového masa
  • vývar ze 1/4 l vody a 1 kostky masoxu
  • máslo
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Do pekáče rozložíme vedle sebe silnější plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a na to navrstvíme asi centimetrovou vrstvu cibule nakrájené na kolečka a druhou centimetrovou vrstvu nastrouhaného eidamu.
  2. Na každý plátek masa dáme kousek másla a mírně posypeme paprikou.
  3. Připravíme si vývar ze 1/4 l vody a 1 kostky masoxu, vývarem maso podlijeme a necháme hodinu péci. Podáváme teplé.
  4. Vhodná příloha jsou hranolky, brambory atd.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}