Nalezené recepty

Maso po čínsku

Suroviny

  • ½ kg vepřového masa
  • 2 lžičky soli
  • 2 lžičky pepře
  • 2 lžičky kari koření
  • 2 lžíce oleje, 2 lžíce Maggi
  • 2 lžíce Maizeny
  • 2 cibule
  • 2 žloutky
  • tuk na osmažení

Postup přípravy

  1. ½ kg vepřového masa nakrájíme na kostky 2x2cm a necháme 24 hodin uležet v chladu ve směsi připravené ze soli, pepře, kari koření, oleje, Maggi, Maizeny, 2 cibulí nakrájených na proužky a 2 žloutků.
  2. Uleželé maso osmahneme zprudka 3 minuty po každé straně v rozpáleném tuku.
  3. Rýže se k jídlu podává nesolená, aby vynikla chuť masa a koření.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}