Nalezené recepty

Kuřecí řízek s broskvemi a ořechy

Suroviny

  • 750g kuřecích řízků
  • 300g měkčích broskví
  • 100g másla
  • 80g vlašských ořechů
  • 30g oleje
  • 0,5 dl bílého vína
  • sůl

Postup přípravy

  1. Kuřecí řízky nakrájíme na 2 - 3 menší plátky, lehce je naklepeme, mírně osolíme, rychle osmahneme na oleji, přidáme polovinu másla a zvolna dusíme.
  2. Broskve nakrájíme na menší kousky, vložíme je do jiné nádoby na zbytek rozehřátého másla, zastříkneme vínem a krátce prohřejeme.
  3. Na talíři ozdobíme kuřecí plátky prohřátými kousky broskví, podlijeme šťávou z kuřecího masa a broskvovou šťávou, posypeme sekanými vlašskými ořechy.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}