Nalezené recepty

Kuřecí drůbkové rizoto

Suroviny

  • drůbky
  • 2 mrkve
  • 2 cibule
  • sůl
  • slanina
  • olej
  • rýže
  • hrášek
  • vegeta
  • máslo

Postup přípravy

  1. Očištěné drůbky vaříme v osolené vodě s mrkví a cibulí.
  2. Uvařené maso nakrájíme na drobné kousky a dáme na vyškvařenou slaninu a jemně usekanou polovinu cibule podusit.
  3. Do většího kastrolu dáme lžíci oleje a opranou horkou vodou třikrát spařenou rýži. Za stálého míchání ji chvíli restujeme, pak zalijeme 1 a ½ šálkem kuřecího vývaru, přikryjeme a uvedeme do varu. Pak stáhneme na minimum a necháme tzv. táhnout.
  4. Potom vmícháme osmažené maso, rozkrájenou mrkev, lžíci hrášku.
  5. Osolíme a okořeníme vegetou. Na talíři sypeme sýrem a polijeme máslem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}