Nalezené recepty

„Kuřecí kousky“ s pórkem po čínsku

Suroviny

  • 80g Bontrae „kuřecích kousků"
  • 1 větší pórek
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce Solamylu
  • 4 lžíce oleje
  • sůl

Postup přípravy

  1. „Kuřecí kousky" namočíme na 3 minuty do ¼ l vody. Potom přidáme Solamyl, lžíci sójové omáčky, dobře promícháme a necháme odpočinout.
  2. Zatím nakrájíme pórek na 1cm silné špalíčky. Na pánvi rozehřejeme dvě lžíce oleje, vložíme namočené „kuře" a po všech stranách rychle osmažíme.
  3. Přidáme další dvě lžíce oleje a pórek. Aby pórek rychleji změkl, ihned jej trochu osolíme. Směs promícháme, přidáme sójovou omáčku a ještě asi dvě minuty společně opékáme.
  4. Podáváme s rýží, hranolky nebo kroketami.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}