Nalezené recepty

Drůbeží rizoto s kyselým zelím

Suroviny

  • Vařené drůbeží drůbky
  • hrnek rýže
  • 50dkg kyselého zelí
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • olej
  • sladká paprika
  • sůl

Postup přípravy

  1. Uvařené drůbky obereme a nakrájíme na kousky.
  2. V jednom hrnci si připravíme dušenou rýži a ve druhém dušené kyselé zelí.
  3. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek, přidáme kousky masa, papriku, sůl a lehce osmahneme.
  4. Pak k masu přimícháme dušenou rýži a nakonec dušené zelí.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}