Nalezené recepty

Kuřecí čína s paprikou a burskými oříšky

Suroviny

4 porce

  • 300g kuřecích prsou
  • 120g pražených burských oříšků
  • 150ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce oleje
  • 2 stroužky oloupaného česneku
  • 1 lžička nastrouhaného zázvoru
  • 1 lžička cukru (nejlépe hnědého)
  • 1 lžička sójové omáčky
  • 1 lžíce bílého vína
  • 1 lžička oleje
  • 1 červená a jedna zelená paprika
  • 1 chilli paprička
  • sůl

Postup přípravy

  1. Kostičky masa prudce opečeme na oleji. Vyjmeme je a na výpeku orestujeme ořechy. Pánev odstavíme.
  2. Polovinu ořechů, zázvor, cukr, sójovou omáčku, víno, olej a vývar rozmixujeme na hladkou omáčku.
  3. Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Chilli papričku pokrájíme nadrobno.
  4. Do pánve se zbylými ořechy vložíme papriky s chilli papričkou a opečeme je. Přidáme maso a omáčku. Společně prohřejeme. Dle potřeby dosolíme.
  5. Podáváme s rýží.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}