Nalezené recepty

Brambůrky zapečené s kuřecím masem a slaninou

Suroviny

  • 400g brambor
  • 200ml smetany ke šlehání
  • 200ml vody
  • 200g kuřecího masa
  • 50g plátků slaniny
  • šalotka
  • sůl
  • Vitana Smetanové brambory s rozmarýnem

Postup přípravy

  1. Obsah sáčku smícháme s 200ml studené vody a 200ml smetany ke šlehání.
  2. Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky.
  3. Kuřecí maso nakrájíme na medailonky, lehce naklepeme a osolíme.
  4. Anglickou slaninu nakrájíme na plátky, šalotku na tenké plátky.
  5. Do zapékací misky nalijeme ½ tekuté směsi, naskládáme jednu vrstvu brambor (1/2 celkového množství), kuřecí maso, plátky slaniny, posypeme šalotkou, naskládáme druhou polovinu brambor a zalijeme zbytkem tekuté směsi.
  6. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200°C asi 40 minut.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}