Nalezené recepty

Medailonky s mozarellou v rajské omáčce

Suroviny

4 porce

  • 500g kuřecích řízků
  • 1 lžíce oleje
  • sůl
  • pepř
  • 400g čerstvých rajčat nebo plechovka loupaných
  • 1 lžíce sušeného rozmarýnu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 balení mozarelly (125g)

Postup přípravy

  1. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 8 medailonků. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm po obou stranách prudce osmahneme. Pak jej vyjmeme, osolíme, opepříme a dáme stranou.
  2. Rajčata nakrájená na plátky vložíme do pánve a posypeme rozmarýnem a prolisovaným česnekem. Dusíme asi 10 minut, pak osolíme a opepříme.
  3. Mozzarellu necháme okapat a rozkrojíme ji na 8 plátků. Každý položíme na jeden medailonek, posadíme na rajčata a chvíli pod pokličkou necháme zapékat, dokud se sýr nerozpustí. Naaranžujeme na talíře, a pokud je možné, ozdobíme čerstvým rozmarýnem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}