Nalezené recepty

Kuřecí prsíčka s estragonem

Suroviny

4 porce

  • 600g kuřecích prsou
  • 150ml bílého vína
  • 50g pokrájené sušené šunky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 červená cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 4 velké žampiony
  • 1-2 lžičky maizeny
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého estragonu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • sůl

Postup přípravy

  1. Nakrájené maso na polovině oleje zprudka opečeme a osolíme.
  2. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na měsíčky a česnek a žampiony na plátky.
  3. Na zbylém oleji zesklovatíme cibuli s česnekem. Přidáme žampiony a orestujeme.
  4. Víno smíchané s maizenou vlijeme k žampionové směsi. Za stálého míchání necháme přejít varem. Přidáme estragon, citronovou šťávu, šunku, opečené maso a vše společně prohřejeme.
  5. Podáváme s bramborovou kaší a vařenou brokolicí.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}