Nalezené recepty

Kuřecí nudličky se zeleninou

Suroviny

4 porce

  • 200g mrkve
  • 4 stonky zeleného chřestu
  • 200g květáku
  • 500g kuřecích prsíček
  • 1 lžíce oleje
  • 150ml bílého jogurtu
  • asi 2 lžíce vývaru
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • sůl

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistíme. Mrkev a chřest nakrájíme na kousky, květák rozebereme na drobné růžičky. Vše uvaříme v osolené vodě doměkka (chřest vložíme do hrnce o něco později). Poté scedíme a necháme okapat.
  2. Maso nakrájené na nudličky opečeme na oleji a osolíme. Poté přidáme připravenou zeleninu, vše ještě společně prohřejeme a pánev odstavíme.
  3. Jogurt smícháme s vývarem, citronovou šťávou i petrželí a přidáme ho do zeleninovo-kuřecí směsi.
  4. Podáváme s rýží.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}