Nalezené recepty

Drůbeží ragú se slaninou a houbami

Suroviny

  • 50dkg spirálových těstovin
  • sůl
  • 1 cibule
  • 10dkg slaniny
  • 20dkg žampionů
  • 40dkg drůbežích prsíček
  • 2 lžíce másla
  • 1,5dl smetany
  • 1,5dl drůbežího vývaru
  • 10dkg nastrouhaného sýra
  • 1dl sherry
  • pepř
  • 1 lžíce sekaných bylinek (petrželka, pažitka, kerblík aj.)

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme ve slané vodě na skus.
  2. Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky, očištěné žampiony na plátky. Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.
  3. V pánvi rozpustíme máslo a maso na něm orestujeme. Přidáme pokrájenou cibuli se slaninou a asi 3 minuty dusíme.
  4. Smícháme smetanu s vývarem, sýrem a se sherry. Touto omáčkou přelijeme masovou směs a společně ještě krátce povaříme.
  5. Vařené těstoviny slijeme přes cedník a necháme okapat.
  6. Spirálky rozdělíme na talíře, přidáme ragů a na závěr posypeme nasekanými bylinkami.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}